Tagliatelli met walnotenpesto

Wat heb je nodig voor 4 personen:

  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 45 gram gepelde walnoten
  • 15 gram peterselie
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 400 gram tagliatelle
  • zout en peper
Bereiding:

Knoflook pellen. In keukenmachine de knoflook, peterselie en walnoten fijnhakken. Kaas erdoor mengen en de olijfolie er doorheen mengen. Op smaak brengen met zout en peper.
De tagliatelle gaar koken volgens de gebruiksaanwijzing, afgieten en verdelen over 4 borden. De pesto er overheen verdelen en eventueel nog wat geraspte kaas er over strooien.
Heerlijk met een frisse salade erbij van rucola sla en een mosterd-dille dressing, gegarneerd met wat walnoten en cherry tomaatjes.




Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)