fbpx
Het Universum Is Niet Geïnteresseerd In Eendagsvliegen

Het Universum Is Niet Geïnteresseerd In Eendagsvliegen; Het Zoekt Een Langdurige Relatie Met Jou


76 keer gelezen sinds
9
minuten leestijd
9
minuten leestijd
76 keer gelezen sinds

5
(1)

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen hun verlangens zo moeiteloos lijken te manifesteren? Je zult misschien verrast zijn te horen dat een veelvoorkomende struikelblok voor velen de taal is die ze gebruiken in hun gebeden of affirmaties. Het universum begrijpt het concept van de toekomst niet; het is eeuwig geworteld in het heden.

Dus wanneer je iets zegt als “vandaag zal een fantastische dag zijn”, stel je je vreugde feitelijk eindeloos uit. Het universum hoort dit en denkt dat je vraagt om een fantastische dag in een ongrijpbare toekomst, een tijd die nooit echt aanbreekt. Waarom zeg je dan niet tegen jezelf: “Vandaag is een fantastische dag”, zelfs als je huidige realiteit verre van ideaal is? Het uitspreken van het heden in bevestigende termen brengt je frequentie in lijn met je verlangens.

En toch heeft de QuadKeeper 2 bijzondere
features: 4 rollen op voorraad om simpel
door te schuiven en ruimte om decoraties en
ander items te plaatsen op een 42cm x 15cm plank

Het Universum Is Niet Geïnteresseerd In Eendagsvliegen

Het Belang van Tegenwoordige Tijd

Je woorden vormen je wereld, dus wees je bewust van je woordkeuze. Het is als een heilige dialoog tussen jou en het universum; het is cruciaal om geworteld te blijven in de tegenwoordige tijd. Je dagelijkse gedachten en emoties zijn als voortdurende gebeden die je uitzendt naar het universum, en wanneer je op de juiste frequentie uitzendt, kan het universum niet anders dan luisteren.

Ben je schuldig aan het herhaaldelijk controleren of je wensen zijn uitgekomen, om vervolgens gefrustreerd te raken wanneer dat niet zo is? Je bent niet de enige. Ongeduld is een andere struikelblok waarmee we te maken hebben wanneer we proberen onze dromen te manifesteren. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: we vragen om iets en controleren dan obsessief of het al is aangekomen.

De Valstrik van Ongeduld

Wanneer het niet direct materialiseert, sluipen twijfel en frustratie binnen. Begrijp dit: het universum heeft zijn eigen perfecte timing. Het gaat er niet om dat wij bepalen wanneer iets in ons leven moet verschijnen, maar om goddelijke synchroniciteit. Dus waarom lijken sommige van je affirmaties op dovemans oren te vallen? Vaak is het omdat je niet alleen in de toekomst vraagt, maar ook passief zit te wachten tot je wens in je schoot valt.

Dat is niet hoe het universum of God werkt. Begrijp dat op het moment dat je een verlangen hebt, het al is gecreëerd in het kwantumveld. Het is daar, wachtend tot jij er mee in lijn komt. Ons universum is een wereld van resonantie: soort zoekt soort. Als je trillingsfrequentie schommelt, gevuld met twijfel of ongeduld, dan vindt die wens van jou het moeilijk om zich te manifesteren.

Het Universum Is Niet Geïnteresseerd In Eendagsvliegen

Spirituele Afstemming

Om het in je realiteit te brengen, moet je vastberaden blijven in je overtuiging dat het al van jou is. Je moet vertrouwen hebben in de goddelijke timing en weten dat wat van jou is, zijn weg naar jou zal vinden. Een andere veelvoorkomende fout is spirituele afstemming. Je kunt affirmaties herhalen tot je een ons weegt of vision boards volplakken met eindeloze foto’s van je droomleven, maar als je niet spiritueel afgestemd bent op je verlangens, zullen ze misschien nooit werkelijkheid worden.

Denk aan spirituele afstemming als het afstemmen van een radio op je favoriete zender. Heb je ooit geprobeerd naar een uitzending te luisteren terwijl de radio op de verkeerde frequentie stond? Het is gewoon ruis en lawaai, toch? Spirituele afstemming werkt op dezelfde manier. Vaak betekent die afstemming het loslaten van lagere vibratie-energieën zoals angst, twijfel en jaloezie, die je spirituele kanaal verstoren.

Manifestatie als een Goddelijke Dans

Alleen wanneer je resoneert op een hogere frequentie, kun je echt op een zinvolle manier met het universum communiceren. Dat is wanneer de magie gebeurt en die affirmaties en vision boards krachtige tools worden, niet alleen wensdenken. Dus je hebt een vision board gemaakt en dagelijkse affirmaties gereciteerd. Wat nu? Bedenk dat manifestatie geen eenrichtingsverkeer is; het is een goddelijke dans.

Wanneer was de laatste keer dat je solo danste en het een partnerschap noemde? Sommigen nemen aan dat het bestellen is uit een kosmische catalogus en verwachten dat het universum hun verlangens voor de deur aflevert zonder verdere deelname van hun kant. Daar ligt het misverstand. Het universum is niet een automaat; het is meer als een partner in een dans. Het verwacht wederkerigheid, een geven en nemen van energieën.

Het Universum Is Niet Geïnteresseerd In Eendagsvliegen

De Rol van Gidsen en Leraren

Je doet een verzoek, en het universum kan je een kans bieden, een toevallige ontmoeting of zelfs een uitdagende situatie om je te testen en voor te bereiden op je verlangens. Je acties, beslissingen en ja, je voortdurende focus en positieve affirmaties houden de dans gaande. Het universum is niet geïnteresseerd in eendagsvliegen; het zoekt een langdurige relatie, gebaseerd op wederzijds respect en energie-uitwisseling.

Het kan lijken dat we een zware taak voor de boeg hebben om deze spirituele afstemming en voortdurende dans te verfijnen. Laten we niet vergeten dat we talrijke gidsen en leraren hebben, zowel in de fysieke als niet-fysieke rijken, die altijd klaar staan om ons te helpen. Ja, inderdaad, we zijn nooit alleen op deze reis. Onze spirituele gidsen, engelen en zelfs vorige levens bieden een schat aan wijsheid en perspectief.

Gebed om Alles te Manifesteren: Een Techniek

Deze liefdevolle energieën ondersteunen ons op subtiele manieren, door synchroniciteiten en toevalligheden te bieden die dienen als wegwijzers op ons pad. Onthoud dat elke stap die je zet, niet alleen een beweging vooruit is, maar een intentieverklaring dat je bereid bent te groeien, te veranderen en de grenzeloze mogelijkheden van je bestaan te omarmen.

Laat me een gebeds- en meditatietechniek delen die mij niet alleen heeft geholpen, maar ook mijn spirituele afstemming heeft verbeterd. Ga eerst comfortabel zitten in een rustige ruimte waar je niet gestoord wordt. Sluit je ogen, ontspan je schouders en neem drie diepe ademhalingen. Adem in door je neus en adem uit door je mond, terwijl je voelt hoe je buik op en neer gaat met elke ademhaling.

Het Universum Is Niet Geïnteresseerd In Eendagsvliegen

De Kracht van Dankbaarheid

Bij elke uitademing stel je voor dat elke spanning in je lichaam of geest gewoon wegsmelt. Je vraagt je misschien af wat de betekenis is van deze diepe ademhalingen. Denk aan hen als de sleutels die je spirituele deuren openen. Zodra je voelt dat je lichaam ontspannen is en je geest kalm is, begin je je verlangens te visualiseren alsof ze al deel uitmaken van je realiteit. Zie jezelf het leven leiden dat je wilt leven, of het nu gaat om liefde, financiële overvloed, gezondheid of andere zegeningen.

Voel het geluk, de vreugde en de dankbaarheid door je wezen stromen. Terwijl je dieper ingaat op deze visualisatie, begin je positieve affirmaties op te nemen. Zeg jezelf stilletjes: “Ik verdien het”, “Ik sta open voor al het goede en de overvloed die het universum te bieden heeft”, “Vandaag is een magnifieke dag en alles is goed in mijn wereld”. Hoe levendiger de affirmaties, hoe meer je in lijn bent met je ware verlangens.

De Invloed van je Woorden en Daden

Laten we tenslotte deze meditatie doordrenken met een gebed. Fluister zachtjes tegen jezelf of in je geest: “Dank je universum voor het realiseren van dit of iets beters in mijn leven”. Voel je woorden energie worden, een stralende frequentie terwijl je dit gebed loslaat in het universum. Open je ogen voorzichtig en draag in je hart de serene zekerheid dat je een heilig gesprek met het universum hebt gevoerd.

Weet dat dit niet slechts een tijdelijke oefening is, maar een voortdurende dialoog, een die je altijd kunt terugkeren wanneer je weer een spirituele oppepper nodig hebt. Denk aan leven in dit moment als een eenvoudig maar diep geheim dat wijze mensen al eeuwen kennen. Wanneer je je echt focust op wat er nu gebeurt, is het alsof je het hele universum omarmt. Laten we niet vergeten dankbaarheid te tonen voor alles wat we al hebben ontvangen.

Het Universum Is Niet Geïnteresseerd In Eendagsvliegen

Conclusie

Dankbaarheid is als een speciaal gereedschap dat je ziel op dezelfde frequentie zet als het universum. Wanneer je jezelf omringt met echte dankbaarheid, is het alsof je naar de hemel roept: “Ik ben klaar voor goede dingen en ik ben klaar om ze ook te delen”. Elke dankbaarheid is als een magisch woord dat voor altijd weerklinkt en naar je terugkomt als nog meer goede dingen en kansen om gelukkig te zijn.

We zijn allemaal gemaakt van hetzelfde goedje als sterren, de aarde, de lucht, de bomen en jij. We zijn allemaal verbonden als een grote familie. Onthoud dat wat je doet iedereen en alles om je heen beïnvloedt. Je kijkt niet alleen naar de wereld, je helpt hem te maken wat hij is. Wanneer je met mensen praat, denk dan aan je woorden zoals je zou doen bij een kwetsbare bloem. Je woorden kunnen iemands gekwetste gevoelens helpen genezen of ze kunnen de situatie verergeren.

Woorden zijn als lucifers; ze kunnen een vuur van liefde aansteken of een vriendschap doen verbranden. Praat alsof je zaden plant in een tuin. Gebruik woorden die liefde en respect tonen. Als je dat doet, weet je zeker dat je iets moois laat groeien. Onthoud dat je gedachten, woorden en gevoelens als een gesprek met het universum zijn. Wanneer je positief en duidelijk bent over wat je wilt, luistert het universum. Altijd.

Veelgestelde vragen

Waarom moeten affirmaties in de tegenwoordige tijd worden uitgesproken?

Affirmaties in de tegenwoordige tijd helpen je om je frequentie af te stemmen op je verlangens, waardoor ze sneller werkelijkheid worden.

Hoe kan ik mijn geduld verbeteren tijdens het manifesteren?

Begrijp dat het universum zijn eigen perfecte timing heeft en vertrouw op het proces terwijl je positief blijft en in actie komt.

Wat is spirituele afstemming en waarom is het belangrijk?

Spirituele afstemming is het afstemmen van je energie op een hogere frequentie, wat essentieel is voor effectieve communicatie met het universum en succesvolle manifestatie.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Ben jij de eerste dit bericht waardeert?

Fact checking: Nick Haenen, Spelling en grammatica: Sofie Janssen

Fact checking: Nick Haenen
&
Spelling en grammatica: 
Sofie Janssen

Image Not Found

Gerelateerde Artikelen

Hoe Word Je Een Manifestatie Coach in 5 Heldere stappen

Hoe Word Je Een Manifestatie Coach in 5 Heldere stappen

19 september 20247 views4 min leestijd
Heb jij het in je om manifestatie coach te worden?

Heb jij het in je om Manifestatie coach te worden?

19 september 202410 views8 min leestijd
Heb Jij Een Manifestatie Coach Nodig?

Heb Jij Een Manifestatie Coach Nodig?

19 september 20247 views6 min leestijd
Image Not Found

Persoonlijkheidstesten

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)
Persoonlijkheidstest op Goodfeeling.nl
De Stress test
CliftonStrengths Assessment
Image Not Found