Ontdek De Kracht Van De Psilocybin-Retreat Experience

Ontdek De Kracht Van De Psilocybin-Retreat Experience: Jouw Spirituele Doorbraak 1-op-1 Begeleiding:


141 keer gelezen sinds
11
minuten leestijd
11
minuten leestijd
141 keer gelezen sinds

0
(0)

Neem deel aan ons legale, professioneel begeleide programma ter ondersteuning van jouw persoonlijke groei

Onze Psilocybin-Retreat Experience biedt veilige, legale, en professioneel gecureerde programma’s, waaronder psychedelica-ondersteunde retreats die deelnemers de mogelijkheid bieden voor persoonlijke groei, emotionele doorbraken, en spirituele ontwikkeling.


Schrijf je in voor onze mailinglijst en ontvang een gratis exemplaar van De Manifestatie Mindset.


Onze uitgebreide programma’s omvatten voorbereiding voor de retreat, psychedelica-ondersteunde retreats die gericht zijn op het ceremoniële gebruik van lage, gemiddelde en hoge doses legale psilocybine-paddenstoelen (of truffels met psilocybine in Nederland), en integratie na de retreat om het potentieel voor positieve verandering op gang te brengen.

We hebben een expertteam samengesteld van psychedelica-facilitators, meditatie- en breathwork instructeurs en een ervaring ontworpen die de beste elementen van oude wijsheidsstromingen combineert met actuele onderzoeksbevindingen.

Verhoogd gevoel van welzijn

Het nationale gemiddelde voor positieve mentale gezondheid ligt op 50,7. Vier weken na een onze Psilocybin-Retreat Experience gaan onze deelnemers van 48,6 naar 54,5. Een indrukwekkende stijging van 10%.

Verhoogde positieve stemming

Onze Psilocybin-Retreat Experience deelnemers melden een betere slaap, minder piekeren over negativiteit, een positieve stemming, verbeterde concentratie, en gezondere lifestyle gewoonten, waaronder voeding en lichaamsbeweging.

Grotere Verbinding

De mate van verbinding die elke deelnemer ervoer met zichzelf, anderen, en de natuur, meer dan verdubbelde na onze Psilocybin-Retreat Experience, een stijging van 118%. Ongeveer de helft van de deelnemers gaf aan een volledige mystieke ervaring te hebben gehad.

Verminderde Stress & Zorgen

De mate van angst en stress die door deelnemers werd gerapporteerd, verminderde met 13,8% en bleef lager.

Veiligheid

Ons team van professionals voert uitgebreide screenings uit voor alle aanmeldingen om eventuele persoonlijke gezondheidsrisico’s te identificeren, wat de veiligheid van al onze deelnemers waarborgt.

Beste Praktijken

Het Psilocybin-Retreat Experience-team bestaat uit ervaren professionals, getraind in de beste praktijken die worden gebruikt in onderzoek, en heeft honderden deelnemers veilig door een volledige reeks psychedelische ervaringen begeleid.

De Psilocybin-Retreat Experience

Wij begeleiden je door onze zorgvuldig ontworpen reis om het volledige potentieel van psychedelica te ervaren. Terwijl je comfortabel ligt met je ogen zacht bedekt, zullen we je de psilocybine op een manier aanbieden die misselijkheid minimaliseert en vaak zelf helemaal voorkomt, en word je begeleid door een ondersteunende geluidservaring, wetende dat je veilig bent.

1. Voorbereiding

  • Individuele screening en persoonlijk gesprek

  • Voorbereiding 1-op-1: Verwachtingen en motivatie

2. Retreat

  • Persoonlijke 1-op-1 Coaching
  • Zorgvuldig Ontworpen Set & Setting
  • Meditatie & Ademwerk
  • Ceremoniële Truffels Met Psilocybine Ervaringen
  • Educatieve Workshops

3. Integratie

  • Individuele Integratie
  • Toegang tot Aanvullende Programma’s
  • Post-rituele screening

Door je in te zetten voor deze ervaring, ben je een pionier in eigen recht, je sluit je aan bij een speciaal samengestelde lijst van deelnemers die op een betekenisvolle manier bijdragen aan de volgende bewuste evolutie van de mensheid.

Jouw Psilocybin-Retreat Experience Kan Het Volgende Inhouden:

  • Piekervaringen

  • Mystieke bewustzijnstoestanden

  • Het Overwinnen van Destructieve Hechtingen

  • Diep en Duurzaam Gevoel van Verbinding

  • Herinneren van Betekenisvolle Herinneringen

  • Uitdagende en Confronterende Visioenen

  • Verwerken van Jeugdherinneringen

  • Synesthesie — Geluiden Zien
  • Ervaringen van Intense Liefde en Gelukzaligheid
  • Identificeren en Loslaten van Onderdrukte Gevoelens

  • Intellectuele Inzichten

  • Verbeterde Zelfacceptatie en Compassie

  • Verhoogde Creativiteit

Onze Locatie

Psilocybin-Retreat Experience: Legale Psilocybine Paddenstoelen (of Truffels Met Psilocybine in Nederland) Ervaringen

Gepositioneerd in Nederland, Almere, bieden wij een 100% legale manier om verruimde bewustzijnstoestanden te verkennen in een moderne, comfortabele, professioneel begeleide omgeving.

Wil je je leven veranderen, maar je hebt een laag inkomen of een uitkering?

 Schrijf je nu in voor deze laagdrempelige Manifestatie Mindset Workshop!

Speciaal voor mensen met een laag inkomen of een uitkering. Gratis deelname mogelijk!


Persoonlijke Zorg

Gedurende de psychedelica-ondersteunde retreat, verzorgen we jouw individuele behoeften door gespecialiseerde workshops en één-op-één consulten aan te bieden met onze professionele facilitators, om ervoor te zorgen dat je voldoende bent voorbereid en uitgerust om je ervaring te verwerken.

Professioneel Begeleid

Onze Gezondheidsscreening Vragenlijst is ontworpen om jouw veiligheid te waarborgen. Bovendien hebben we ervaren beoefenaars die alle retreat activiteiten leiden om ervoor te zorgen dat je goed wordt ondersteund.

Voorbereiding & Integratie

Onze programma’s omvatten voorbereiding voor de retreat en integratie na de retreat. Voorbereiding is essentieel om het potentieel van een gunstige psychedelische ervaring te maximaliseren en integratie is belangrijk om de voordelen te verlengen. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze deelnemers de unieke manieren begrijpen waarop truffels met psilocybine kunnen bijdragen aan groei en expansie.

Set & Setting

De psychedelica-ondersteunde ceremonies zijn ontworpen om eventuele angst of zenuwachtigheid die je zou kunnen voelen te verminderen. Van de geluidservaring tot persoonlijke zorg, elk element is gepland om ervoor te zorgen dat jouw optimale mindset en comfort prioriteit krijgen.

CONTRA-INDICATIES

Het Psilocybin-Retreat Experience Team streeft ernaar om een veilige en gezonde ervaring te bieden. Hiervoor zijn er enkele voorzorgsmaatregelen om aan de ervaring deel te nemen.

Mensen die zijn gediagnosticeerd met schizofrenie of een andere psychische aandoening, zoals bipolaire stoornis (I of II), klinische depressie, PTSS, enz., kunnen niet deelnemen aan de Psilocybin-Retreat Experience. De reden hiervoor is dat psychedelica een psychotische reactie kunnen opwekken bij mensen die kampen met een psychische aandoening.

Ten tweede, als je voorgeschreven antidepressiva gebruikt, is het mogelijk dat je om veiligheidsredenen niet kunt deelnemen aan de Psilocybin-Retreat Experience. Het gebruik van psychofarmacologische medicijnen zoals SSRI-antidepressiva kan het serotonerge systeem beïnvloeden en de effecten van psilocybine verstoren.

Monoamine-oxidaseremmers (MAO-remmers) kunnen een diepgaand effect hebben op het gebruik van psilocybine, vooral door de effecten te verlengen. Lithium en andere tricyclische antidepressiva kunnen gevaarlijk zijn in combinatie met psychedelica zoals psilocybine.

Als je vragen hebt over een antidepressivum dat je gebruikt en of je wel of niet kunt deelnemen, neem dan contact met ons op.

Daarnaast willen we je erop wijzen dat vrij verkrijgbare (OTC) medicijnen of alternatieve middelen de Psilocybin-Retreat Experience kunnen beïnvloeden, zoals Sint-Janskruid, 5-HTP en CBD-olie. Het wordt geadviseerd om enkele weken voor deelname te stoppen met het gebruik van deze middelen.

Ten eerste moet je in goede gezondheid verkeren zonder hartproblemen of hoge bloeddruk. Hoewel psilocybine een lage toxiciteit heeft, is in verschillende studies een verhoging van de bloeddruk gerapporteerd.

Uitgelicht

Meer dan 100 mensen zijn aan een reis begonnen via Psilocybin-Retreat Experience — Ze delen graag met jou hoe dit hun leven heeft beïnvloed

“De ervaring is niets minder dan levensveranderend geweest. Van de begeleiders tot de mensen met wie ik de locatie deelde, iedereen was warm, zorgzaam en accepterend. Het Psilocybin-Retreat Experience-team doet geweldig werk, lang moge het doorgaan. Ik kan niet wachten om weer deel te nemen!”

— Willem, 37, Uitzendbureau, Almere


“Het zou onmogelijk zijn voor mij om de voordelen van het ondergaan van de Psilocybin-Retreat Experience te hoog in te schatten. De begeleiding die werd geboden in de weken voorafgaand aan de retreat zelf, door de zorg en toewijding van de begeleiders vóór, tijdens en na de ceremonie/ervaring, gekoppeld aan het aanbod van ondersteuning en assistentie, garandeert (voor degenen die ervoor zorgen dat ze met de juiste mindset aankomen) een succesvol resultaat. Ik heb tijdens mijn tijd in Amsterdam een basis gelegd waarvan ik weet dat ik er in de komende jaren op kan voortbouwen.

Mijn perceptie van de voordelen die ik heb ervaren, is al bevestigd door degenen die me na aan het hart liggen, en de voordelen hebben zich al uitgebreid buiten het persoonlijke naar mijn diepste relaties. Dit is een van de meest werkelijk transformerende ervaringen die ik ooit heb ondergaan. Het is zonder twijfel anders dan alle andere methoden die ik in de loop der jaren heb geprobeerd en duidelijk degene die tot nu toe de meest significante impact heeft gehad in het begrijpen van wie ik ben, waarom ik mijn leven heb geleefd zoals ik dat tot nu toe heb gedaan en wat ik nu ga doen met wat er nog van over is.”

— Simon K, 62, Verzekeringen, Den Haag


“Voor degenen onder ons die op zoek zijn naar betekenis of heroriëntatie, kan Psilocybin-Retreat Experience en haar begeleiders je helpen zelf je hogere roeping of doel te ontdekken.”

— Laura, 34, Accountant, Amsterdam


“Ik waardeerde echt de manier waarop het Psilocybin-Retreat Experience-team informatief, educatief en to the point was, en tegelijkertijd sacraal en ceremonieel. Wat me verrassend leek, was dat de daadwerkelijke psychedelische reis een veel kleiner deel van de totale ervaring was dan ik had verwacht. Ik verwachtte dat de omliggende activiteiten leuk en interessant zouden zijn, maar niet dat ze essentieel zouden zijn voor de ervaring en de mogelijkheid om ervan te leren op de manier waarop ze dat bleken te zijn.”

— Eduart, 40, Leraar, Vlaanderen


“Ik kon me geen betere plek voorstellen voor een psilocybine retreat. Het Psilocybin-Retreat Experience-team is zeer liefdevol en ondersteunend, het gebouw is modern en mooi, het eten is met liefde bereid. Ik ben blij dat ik heb deelgenomen en ik zal opnieuw komen.”

— Rob S, 53, Leraar, Gelderland


“Het Psilocybin-Retreat Experience-team is geweldig, van de eerste e-mail tot de emotionele afscheidsknuffel zijn ze topklasse in elke stap van het proces. Na veel spirituele/ontwikkelingsgerichte retreats te hebben bijgewoond (meditatie, motiverende sprekers, etc.), was dit een van de meest professioneel georganiseerde en kennisrijke die ik ooit heb meegemaakt. Ook, als een complete beginner met entheogenen/psychedelica, was het geweldig om te zien hoe de retreat was afgestemd op mensen van alle niveaus, waardoor een beginner als ik me zeer veilig en geborgen voelde, terwijl mensen met meer ervaring echt betrokken bleven! Tot slot, ze doen geweldig werk in het cureren van groepen fantastische mensen, terwijl onze groep zeer divers was, was er geen drama of problemen. Geweldige ervaring, mensen en team!”

— Dave, 27, Marktonderzoek & Analyse, Amsterdam


“Deze retreat stelde me in staat om gebieden in mijn leven te verkennen die ik niet gemakkelijk kon bereiken. Iedereen was professioneel en liefdevol mededogend en zorgzaam. Een prachtige ervaring.”

— Monique, 66, Psychotherapeut, Drenthe

Veelgestelde vragen

Wat is een Psilocybine-Retreat Experience?

Een Psilocybine-Retreat Experience is een professioneel begeleide retreat in Nederland, waar deelnemers onder veilige en legale omstandigheden psilocybine gebruiken om persoonlijke en spirituele groei te bevorderen.

Is deelname aan een Psilocybine-Retreat veilig?

Ja, de retreat wordt begeleid door ervaren professionals die zorgen voor een veilige omgeving, inclusief gezondheidscreening en integratiebegeleiding om de ervaring optimaal te maken.

Wat zijn de voordelen van een Psilocybine-Retreat?

Deelnemers melden verbeterd welzijn, verhoogde stemming, en diepere verbindingen met zichzelf en anderen. Veel mensen ervaren ook een vermindering van stress en een vernieuwd gevoel van doelgerichtheid.


Klik op een ster om dit artikel te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Ben jij de eerste dit bericht waardeert?

Fact checking: Nick Haenen, Spelling en grammatica: Sofie Janssen

Zoeken

Fact checking: Nick Haenen
&
Spelling en grammatica: 
Sofie Janssen

Image Not Found

Gerelateerde Artikelen

Image Not Found

Persoonlijkheidstesten

Sigma man Test
De Stress test
is het De ijdelheidstest of De ijdelheidsstest
Inclusiviteit Test
Image Not Found