Laagdrempelige Manifestatie Workshop

Laagdrempelige Manifestatie Workshop: Groei en Positieve Verandering voor Iedereen


19 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
19 keer gelezen sinds

5
(1)

Heb je een laag inkomen of een uitkering, maar wil je toch aan jezelf werken en je doelen bereiken door middel van manifestatie en je hebt niet het geld voor 1-op-1 coaching?

Deze laagdrempelige manifestatie workshop is speciaal ontworpen om jou te helpen groeien, zowel mentaal als praktisch, met beperkte middelen, maar wel met de beste gereedschappen die ik je zal leren te gebruiken op de juiste momenten.

Kan je het missen dan kost deze workshop van 3 uur jou een kleine vergoeding van €20,-. Kan je door je omstandigheden deze €20,- niet missen dan ben je alsnog welkom. Wil je in plaats daarvan een vrijwillige bijdrage doen, dan ben je ook welkom. 

Gebaseerd op de basisprincipes van de Manifestatie Mindset Coaching die ik 1 op 1 geef aan mijn klanten leer ik je de basisbeginselen van manifesteren en de juiste affirmaties die je leven de juiste richting in zullen sturen. Zie het als een kickstart naar een beter leven op de fronten waar jij aan wilt werken.

Ontdek hoe simpele veranderingen in je mindset en handelen je kunnen helpen om positieve veranderingen te manifesteren, ongeacht je financiële situatie. Je leert praktische oefeningen en affirmaties gebaseerd op de leringen van Esther Hicks, Neville Goddard, Joe Dispenza en van mijn bescheiden zelf.

De Manifestatie Mindset - Google Reviews 4e kwartaal 2024

Hanneke van ZielHanneke van Ziel
11:52 09 Oct 24
Een paar maanden geleden vond ik het tijd om in mijzelf te investeren. Het liep allemaal niet zoals ik graag wilde. Ik ben al heel lang geïnteresseerd in de kracht van je gedachten.. en weet hoe ontzettend belangrijk het is om positief te zijn om positieve dingen te laten gebeuren...Toch lukte het mij niet om echte veranderingen aan te brengen. Ik had hulp nodig!!!Na wat zoekwerk kwam ik bij Nick terecht en besloot bij hem de 3 maanden durende Manifestatie Mindset training te gaan volgen. Wauh dat was een goede zet.Nick heeft de gave heel goed tot je kern door te dringen en je inzichten te geven die heel nuttig en leerzaam zijn.Nick is een super fijne motiverende coach, die je door zijn jarenlange ervaring, helpt om in je eigen kracht te staan en je weer laat geloven in jezelf. Door te manifesteren wat je wilt in je leven en welke tools je kunt inzetten om dat te bereiken.Dankzij hem heb ik de moed niet opgegeven en heb ik nu dan eindelijk die ene superleuke baan gevonden.... Dank je wel Nick voor je wijsheid, steun en vertrouwen!!!Ik heb zoveel van jou geleerd 🙏
Djordie van der WisselDjordie van der Wissel
19:11 02 Oct 24
Ik kan niks anders anders zeggen als dat ik SUPER blij ben dat ik de stap heb gemaakt om me aan te melden voor deze trainingen! Dit heeft mijn leven ontzettend veranderd en ben hier een gelukkig en vooral super positief mens van geworden! Ik heb 3 maanden coaching gehad en heb ervoor gekozen om nog een maandje extra te nemen. Het was aanvankelijk een investering maar dit kan ik iedereen aanraden die momenteel in een dal zit of stilstaat en bepaalde doelen wil halen, want Nick heeft mij hier voor de volle 300% mee geholpen. Als ik 10 sterren kon geven in deze beoordeling had ik dat zeker gedaan!!!
js_loader

Wil je meer over mij weten?

Mijn naam is Nick Haenen en ik heb in 2005 The Secret DVD vertaald en ondertiteld, twee jaar samengewerkt met Lynne MacTaggert in het wereldwijde Intentie Experiment en sinds die tijd talloze workshops gehouden en tientallen mensen 1-op-1 gecoacht naar betere relaties, meer zelfliefde en zelfrespect, verbeterde financiële omstandigheden en betere lichamelijke gezondheid. Nog meer over mij weten?

Mijn Reis van Kennis, Persoonlijke Groei En Duurzame Verbinding – Nick Haenen

Waarom doe ik deze workshop?

Ik besef me heel goed dat 1-op-1 coaching voor een heleboel financieel minder sterke mensen (nog) niet is weggelegd en ik besef me nog meer dat deze groep coaching en workshops juist heel goed kunnen gebruiken.

Het is nu eenmaal makkelijker om van €1.000 naar €1.050,00 te gaan dan van €0,00 naar €50,00. Manifesteren is voor iedereen weggelegd, want dat is je geboorterecht. De juiste dingen manifesteren op de juiste wijze op de juiste momenten, dat is wat we gaan leren tijdens deze manifestatie workshop.

Wat je leert in de workshop:

Tijdens deze 2,5 a 3 uur durende workshop behandelen we vier belangrijke thema’s die je helpen je leven in balans te brengen en je doelen te bereiken:

  1. Manifesteren met Beperkte Middelen: Groei ondanks Financiële Beperkingen
    • Hoe je ondanks beperkte middelen toch vooruitgang kunt boeken in je leven.
  2. Manifestatie Basics: Hoe Je Kleine Veranderingen Groots Kunt Laten Werken
    • Leer de basisprincipes van manifesteren en hoe kleine stappen grote resultaten opleveren.
  3. Persoonlijke Groei en Mindset in Moeilijke Tijden
    • Hoe je je mindset kunt gebruiken om sterker te worden in uitdagende periodes.
  4. Hoe Je Positief Blijft en Focus Behoudt in Financiële Uitdagingen
    • Ontdek praktische tips om een positieve mindset te behouden, zelfs wanneer je financiële druk ervaart.
  5. Praktische Oefeningen om Negatieve Gedachten in Toom te Houden
    • Negatieve gedachten brengen negatieve emoties voort, die vervolgens negatieve ervaringen creëren.

Kosten en Aanmelding:

  • Prijs: € 20,-
  • Gratis voor mensen met een uitkering: Als je een uitkering hebt, kun je gratis deelnemen of een vrijwillige bijdrage doen, afhankelijk van wat je kunt missen.
    (Laat het ons weten via het aanmeldformulier als je van deze optie gebruik wilt maken.)
  • Bezetting: Er is plaats voor acht deelnemers.
  • Locatie: Almere (exacte adres ontvang je een week van tevoren)
  • Datum: Zondag 10 november 2024 – 10:30

Duur van de Workshop:

De workshop duurt 2,5 uur en biedt waardevolle, direct toepasbare inzichten en technieken die je meteen kunt gebruiken om positieve veranderingen in je leven te realiseren.

Waarom deelnemen?

  • Ontvang praktische handvatten om ondanks financiële uitdagingen toch te groeien.
  • Leer hoe je een positieve mindset ontwikkelt en behoudt, ongeacht je omstandigheden.
  • Ervaar ondersteuning in een veilige omgeving zonder oordeel.

Dit zijn de workshop huisregels:

  • Zorg dat je er minstens een kwartier van tevoren bent zodat we even met elkaar kennis kunnen maken.
  • Neem je eigen eten en drinken mee. We zullen 2 pauzes nemen van een kwartier waar in je kan nuttigen wat je hebt meegenomen.

Aanmelden

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je met beperkte middelen toch grote veranderingen kunt manifesteren.

Inschrijven voor de Workshop



Laagdrempelige Manifestatie Workshop

Als het beklimmen van jouw berg te moeilijk is in je eentje, kunnen we het altijd nog zo doen..

Laagdrempelige Manifestatie Workshop

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Ben jij de eerste dit bericht waardeert?

Random Image

Fact checking: Nick Haenen, Spelling en grammatica: Sofie Janssen

Zoeken

Fact checking: Nick Haenen
&
Spelling en grammatica: 
Sofie Janssen

Image Not Found
Image Not Found

Persoonlijkheidstesten

Spiritualiteit Test
Sigma man Test
Vorm Voorkeur Test
Emotionele Intelligentie Test
Image Not Found