Waarom Drie Maanden Coaching Essentieel is Voor Blijvende Verandering: Mijn Ervaring met Mindset en Groei

Waarom Minimaal Drie Maanden Coaching Essentieel is Voor BLIJVENDE Verandering


35 keer gelezen sinds
2
minuten leestijd
2
minuten leestijd
35 keer gelezen sinds

0
(0)

Drie maanden is de minimale coaching periode omdat het gewoon tijd kost om diepgewortelde overtuigingen en gedragingen te veranderen.

Het is vergelijkbaar met het planten van een zaadje in de grond: je kunt niet direct na het planten verwachten dat je een boom hebt.

In de eerste maand van coaching breng je je grootste blokkades aan het licht en begin je deze te doorbreken. Maar het echte werk, het verfijnen en verankeren van nieuwe gewoonten en denkwijzen, begint pas daarna.

Je brein heeft tijd nodig om oude patronen los te laten en nieuwe waarheden te omarmen. Drie maanden zijn essentieel om consistentie op te bouwen in de nieuwe mindset en acties die leiden tot manifestatie en groei.

De Manifestatie Mindset - Google Reviews 4e kwartaal 2024

Hanneke van ZielHanneke van Ziel
11:52 09 Oct 24
Een paar maanden geleden vond ik het tijd om in mijzelf te investeren. Het liep allemaal niet zoals ik graag wilde. Ik ben al heel lang geïnteresseerd in de kracht van je gedachten.. en weet hoe ontzettend belangrijk het is om positief te zijn om positieve dingen te laten gebeuren...Toch lukte het mij niet om echte veranderingen aan te brengen. Ik had hulp nodig!!!Na wat zoekwerk kwam ik bij Nick terecht en besloot bij hem de 3 maanden durende Manifestatie Mindset training te gaan volgen. Wauh dat was een goede zet.Nick heeft de gave heel goed tot je kern door te dringen en je inzichten te geven die heel nuttig en leerzaam zijn.Nick is een super fijne motiverende coach, die je door zijn jarenlange ervaring, helpt om in je eigen kracht te staan en je weer laat geloven in jezelf. Door te manifesteren wat je wilt in je leven en welke tools je kunt inzetten om dat te bereiken.Dankzij hem heb ik de moed niet opgegeven en heb ik nu dan eindelijk die ene superleuke baan gevonden.... Dank je wel Nick voor je wijsheid, steun en vertrouwen!!!Ik heb zoveel van jou geleerd 🙏
Djordie van der WisselDjordie van der Wissel
19:11 02 Oct 24
Ik kan niks anders anders zeggen als dat ik SUPER blij ben dat ik de stap heb gemaakt om me aan te melden voor deze trainingen! Dit heeft mijn leven ontzettend veranderd en ben hier een gelukkig en vooral super positief mens van geworden! Ik heb 3 maanden coaching gehad en heb ervoor gekozen om nog een maandje extra te nemen. Het was aanvankelijk een investering maar dit kan ik iedereen aanraden die momenteel in een dal zit of stilstaat en bepaalde doelen wil halen, want Nick heeft mij hier voor de volle 300% mee geholpen. Als ik 10 sterren kon geven in deze beoordeling had ik dat zeker gedaan!!!
js_loader

Het verschil tussen een schans en haarspeldbochten

Daarnaast geeft een periode van drie maanden je de ruimte om terugval te verwerken en om te gaan met onverwachte uitdagingen die op je pad komen. Dit is een cruciaal onderdeel van het coaching proces, omdat echte vooruitgang niet lineair is.

Mijn coaching biedt je ondersteuning om niet alleen door de pieken te gaan, maar ook om sterker uit de dalen te komen. Een rechte weg naar de top van een berg is wel de kortste weg, maar is dan eigenlijk een best gevaarlijke schans en dus zeker niet de beste weg.

Met bijvoorbeeld haarspeldbochten ga je zelfverzekerd de auto in wetende dat het, op wat voorzichtige u-bochten na, je verder met veel gemak en vertrouwen de top zal bereiken.

Gedurende deze tijd testen we verschillende benaderingen en verfijnen we je acties op basis van de resultaten die je behaalt, waardoor je niet alleen op korte termijn resultaten ziet, maar ook op lange termijn blijvende verandering ervaart.



Veelgestelde vragen

Waarom is drie maanden coaching nodig?

Drie maanden geven je de tijd om oude overtuigingen te doorbreken en nieuwe gewoontes te verankeren, wat zorgt voor duurzame verandering.

Wat gebeurt er in de eerste maand van coaching?

In de eerste maand identificeren we je grootste blokkades en beginnen we deze stap voor stap te doorbreken, zodat je nieuwe inzichten krijgt.

Hoe ga je om met terugval tijdens coaching?

Terugval is een normaal proces. Gedurende drie maanden leer je omgaan met uitdagingen, wat helpt om op lange termijn consistent vooruitgang te boeken.

Schrijf je in voor onze mailinglijst en ontvang een gratis exemplaar van De Manifestatie Mindset.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Ben jij de eerste dit bericht waardeert?

Fact checking: Nick Haenen, Spelling en grammatica: Sofie Janssen

Zoeken

Fact checking: Nick Haenen
&
Spelling en grammatica: 
Sofie Janssen

Image Not Found

Gerelateerde Artikelen

Image Not Found

Persoonlijkheidstesten

Libido Test Voor Mannen
De Stress test
Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)
Doe de ADHD test
Image Not Found