Sporten, straling en gezondheid

Na alle kou lijkt het voorjaar zich aan te kondigen; heerlijk weer naar buiten om te sporten! En om alle afvalstoffen van de afgelopen wintermaanden eruit te werken.

Zo ook de fysieke energie, die we niet kwijt konden door het binnen zitten, door bijv. hangen voor de buis als het regende, waardoor er soms irritatie ontstond als je je ei niet kwijt kon. Natuurlijk kun je binnen fitnissen, tennissen of squashen, maar dat is niet hetzelfde!

Ook de stress die zich in je systeem opbouwde, want behalve binnen zitten, de nodige stress op de werkvloer, relaties of financiën, zijn er meer oorzaken.

Eén daarvan is straling en dat heeft veel meer invloed op je systeem dan je denkt!! Neem bijv. de magnetron, niet alleen de kwaliteit van je voeding verminderd maar deze heeft een letterlijke uitstraling op 1,5 m. afstand; de T.V. zelfs 5 m. en wat denk je van je mobieltje; Heren, draag deze aub niet in je borstzakje (hartritmestoornissen en –aanvallen!) maar op het zwaarste bot van je lijf, je kontzak!

En dan natuurlijk onze computer; zeker met een draadloos systeem is er straling door je hele huis!

Wanneer ik zelf, zoals nu, lang typ worden mijn handen koud en voel ik een koele stroom voor mijn borst. Wanneer je deze frequent voor je werk moet gebruiken
kun je goed ontladen door even een stukje buiten te gaan lopen, gewoon met beide voeten op onze mooie aarde.

Er is inmiddels voorspeld dat na de laatste 30 jaar met long- en darmkanker de volgende generatie meer te maken zal krijgen met hersentumoren door de dagelijkse straling op hun oor. Het is beter oordopjes te gebruiken, dan het apparaat voortdurend tegen je hoofd te houden.

Als laatste en m.i. momenteel de grootste boosdoeners, de grote zendmasten die langs de weg staan; niet alleen de snelwegen maar ook in woonwijken, met een stralings diameter van 400 meter!

Helaas heb ik inmiddels meerdere kinderen met ADHD in mijn praktijk gehad, waarvan bleek dat straling van zo’n paal vlak bij huis of school de oorzaak was.
Je kunt dit behandelen door homeopatische druppels in te nemen waardoor je systeem zich hiertegen beter beschermt , maar voorkomen is beter dan genezen!

Er hebben enkele jaren geleden hele stukken hierover in de krant gestaan, maar door de overheid ontkend en/of gebaggataliseerd. Toch hoorde ik 2 weken gelden op het nieuws dat er een mobieltje van een bekend merk uit de handel werd genomen ivm klachten over straling. Het is dus nog steeds aan de orde van de dag.

Wat gebeurd er dan in ons lijf?
Om het simpel uit te leggen: de cellen waaruit ons fysieke lijf is opgebouwd worden dermate opgejut en geïrriteerd dat ze sneller gaan draaien, waardoor de celdeling ook versnelt maar niet ten goede…en de frequentie van ons elektromagnetische veld verhoogt wordt, waardoor je je geïrriteerd voelt zonder aanwijsbare oorzaak.

Mijn advies; probeer overbelasting te voorkomen en ontspan je lichaam op tijd.
Zorg ervoor dat je regelmatig buiten komt op open stukken waar geen straling is, zoals in de bossen. Wees zuinig op je lijf; het is je vervoersmiddel voor je hele leven!

Mocht je inmiddels geïnteresseerd zijn geraakt en meer over jouw Vitaliteitscore & Vitaminen-balans willen weten dan kun je mijn website bezoeken: http://www.praktijkcamino.nl/Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)