Blog 1! Let me introduce myself..

03-02-2015 - 11:44

Hallo lieve goodfeeling bezoekers!

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Shelby en ik ben de allerliefste (enige:p) dochter van het brein achter deze prachtige website. Ik ben 22 jaar jong en enorm besmet door mijn lieve vader. Mijn vader verdiept zich al jaren vol overgave in al deze bijzondere en spirituele manieren van denken en leven.

Ik zelf heb hier niet veel van meegekregen helaas en nou moet ik bekennen dat hij het wel met mij gedeeld heeft en adviezen gegeven heeft, maar die koppige Shelby nam nooit wat aan van een ander. Ik hoorde het wel, maar het paste toen totaal niet bij mijn koppige karakter. Nu een tijdje verder ben ik mij het afgelopen jaar erg gaan verdiepen in alle dingen waar hij zich zo mee bezig houd. In deze korte tijd heb ik hiermee al heel veel rust kunnen creëren in mijn leven, en dat allemaal alleen door erover te lezen en er open voor te staan. Dit was hoognodig, omdat ik in een depressie terecht was gekomen die zo erg was dat ik zelfs voor een boodschap de deur niet meer uit wilde/ durfde en dit is mij nooit op een andere manier gelukt om uit deze neerwaartse spiraal te komen.

Ik zal even kort uitleggen waarom dit voor mij zo een openbaring is geweest en ik hier elke dag achterin mijn koppie mee bezig ben. Door vele voor mij erg zware gebeurtenissen verdeeld over mijn leven, heb ik eigenlijk tot mijn 20e nooit rust gekend. Ik denk dat ik dan ook kan zeggen dat ik nooit echt gelukkig was. Met mijn emoties wist ik totaal geen raad en mijn hoofd was een grote warboel. De tools om hiermee om te gaan die had ik nooit. Ik denk dat vele zich daarin kunnen herkennen.

Nu sinds ik mij verdiep in alles waardoor ik een positief beeld krijg van mijzelf en de wereld om mij heen heeft mij enorm geholpen om dankbaarder te zijn voor wat ik WEL heb en te verwerken wat mij zoveel pijn had gedaan. Toen ik deze grote veranderingen begon te merken door er alleen maar over te lezen besloot ik hier nog meer mee aan de slag te gaan. Nou leek het mij erg leuk om deze ontwikkelingen te delen. Wat is daar nou een betere plaats voor dan op GoodFeeling.nl.

Ik hoop dat ik anderen kan inspireren en we van elkaar kunnen leren. Ik zal gaandeweg blijven bloggen over wat er in mijn leventje gebeurd en welke manieren werken voor mij. Dit is natuurlijk altijd persoonlijk maar we kunnen allemaal inspireren en leren. Ik zal vooral gaan schrijven over de valkuilen die ik tegenkom en wat ik daarvoor gebruik om deze te overbruggen. Ik hoop dat jullie hier wat aan zullen hebben en het vooral ook heel leuk vinden om mee te lezen.

Dankjewel  en tot snel

Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)