Blog III - Valentijnsdag

De dag van de liefde is weer aangebroken! Zelf ben ik niet heel fanatiek met deze dag, het is voor mij elke dag valentijn en ik uit mijn liefde voor de mensen om mij heen dan ook zo vaak mogelijk.

Nog steeds ben ik een happy single en dat bevalt me eigenlijk prima. Genoeg liefde heb ik om mij heen die ik elke dag mag voelen en zo ontzettend dankbaar voor ben. Dan is er natuurlijk geen tijd om te gaan zitten mokken waar toch die ware jacob maar blijft haha. Nou ja ik mag natuurlijk niet jokken, ook ik denk wel eens aan hoe het zou zijn om weer echt verliefd te zijn, dit is inmiddels alweer een tijdje geleden en dat gevoel mis ik ook wel eens. Toch hou ik dan steeds in mijn hoofd dat ik geduldig moet zijn. Mijn man komt en dan zal het het wachten waard zijn. Ik ben immers een hopeloze romanticus en een man vinden die daarop aansluit is niet zo makkelijk te vinden heb ik al gemerkt. Bovendien heb ik het gevoel dat mijn tijd voor een relatie nog niet daar is. Er zijn nog zoveel doelen die ik voor mezelf gesteld heb en een relatie zou daar nu eigenlijk alleen maar bij in de weg staan.

Ik wil niet alleen een man die goed is voor mij, zelf wil ik natuurlijk ook een goede vrouw zijn voor hem. Iets anders wat ik heel erg belangrijk vind en deze wijze les heb van mijn lieve vader meegekregen, ik wil hem niet nodig hebben. Hij moet als een toevoeging voelen, maar ik wil zeker niet meer dat mijn hele leven om hem zal draaien. Zo was het in het verleden wel en dan is het bijna onmogelijk om een gezonde relatie te onderhouden. Ik kijk er heel erg naar uit, maar ik blijf geduldig en in de tussen tijd geniet ik lekker van me drukke, maar o zo fijne leventje. Genoeg om mijn energie in te steken. Happy valentines day! Geniet van wat je heb en vertrouw op al het moois dat komen gaat!Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)