Even lekker klagen

Werk en draag bij aan onze glorieuze staat. Falende miljarden verslindende projecten zoals die van de Joint Strike Fighter en 'onze jongens' in Afghanistan op jacht naar 'terroristen' moeten nu eenmaal bekostigd worden.
Niets mogen zeggen in het Europese parlement
kost per Nederlander per jaar netto 150,- euro. Alleen al van het geld dat de staat heeft weggegooid aan hete hangijzers zoals de OV-chipkaart had men de totale bevolking van een gemiddeld Afrikaans land een jaar lang aan voedsel en scholing kunnen helpen. Om de koppen van Paul de Leeuw of Jack van Gelder van uw buis te zappen gaat er per jaar 709 miljoen euro van uw belastingcenten naar de publieke omroepen.

Maar u krijgt ook wat terug van de staat
. Zo mag u zelf opdraaien voor uw ziektekosten en kinderopvang. En omdat men uw pensioengeld heeft vergokt mag u zelf uw gat dichten. Door het privatiseren van gas en elektra betaalt u nu de enorme megawinsten en topsalarrisen van bijvoorbeeld de Nuon en Essent. Ja, we moeten meer werken voor een hoger doel.
Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)