Documentaires


 • Door het geldsysteem naar boven te volgen, toont deze documentaire aan, dat er een consolidatie van macht achter bijna elk aspect van onze levens verborgen zit. Maar Thrive blijft niet hangen in klagen en negativiteit.

  Documentaire kijken »

 • Zeitgeist: The Movie is een documentaire van Peter Joseph uitgebracht in 2007. De film poneert diverse ideeën over met name de rol van de Amerikaanse centrale bank (Fed), en het tenietdoen van burgerrechten.

  Documentaire kijken »

 • Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days is een onafhankelijke documentaire waarin zes Amerikanen met zeer slechte eetgewoonten + diabetes (zowel type 1 als 2) 30 dagen lang op de voet worden gevolgd.

  Documentaire kijken »

 • Wat word er in hemelsnaam over ons uitgesproeid? Onze mooie blauwe luchten worden al jaren verpest door chemtrails. Lange vliegtuigstrepen door de lucht die soms heel de dag blijven hangen.

  Documentaire kijken »

Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)