Citroensap tegen aids en ongewenste zwangerschap

YDNEY/CANBERRA - Citroensap kan een efficiŽnt middel zijn tegen ongewenste zwangerschappen en tegen besmetting met HIV, het virus dat aids veroorzaakt. Dit heeft een Australische wetenschapper 15 oktober 2002 verklaard op het tv-station ABC TV.

Uit proeven aan de universiteit van Melbourne blijkt dat citroensap binnen enkele seconden een verlammend effect heeft op zaadcellen. Ook wordt de activiteit van het hiv-virus 'dramatisch' verminderd door een oplossing die 10 procent citroensap bevat. De legendarische Venetiaanse playboy Casanova placht zijn minnaressen aan te bevelen de baarmoedermond met een stuk citroen af te sluiten. Volgens onderzoeker prof. Short is een meer praktische toepassing het gebruik van een met citroensap doordrenkt stuk katoen of spons dat voor de geslachtsgemeenschap in de vagina wordt ingebracht. Er is nog geen onderzoek verricht naar mogelijke bijwerkingen van de citroensap methode, aldus Short.

Volgens de Australische wetenschapper is citroensap eeuwenlang als voorbehoedsmiddel gebruikt en vervolgens in vergetelheid geraakt.
Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)