Vermageringsonderbroek mannen

Het Japans bedrijf Wacoal heeft maandag een onderbroek gelanceerd voor mannen, waardoor die zonder moeite zouden kunnen vermageren. Wacoal verkocht eerder al 7,2 miljoen exemplaren van een gelijkaardige onderbroek voor vrouwen. Volgens het bedrijf zegt 95 procent van de mannen tussen 30 en 40 die in een stad wonen, dat hun eerste zorg het voorkomen van een buikje is. Nochtans doet slechts 47 procent van de stedelingen ook effectief moeite om zijn lijn te houden.

De onderbroek van Wacoal zorgt ervoor dat je door te stappen geen buikje krijgt. Doordat de broek zo strak zit, moet de man zich rechtop houden als hij stapt. De moeite die hij moet doen, zet de buikspieren aan het werk en dat moet op zijn beurt zorgen voor een platte buik.Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)