Jolanda Duineveld: een moeder met een missie!

Kom op 21 maart luisteren en kijken naar het verhaal van Jolanda. Zij verloor haar tweejarige zoontje door verdrinking. Door haar enorme drive om weer geluk te ervaren, kwam zij in aanraking met Creatiecoaching.

Het Wensenmagazijn biedt Jolanda een podium voor het delen van haar zeer aangrijpende en persoonlijke relaas. Tijdens deze waardevolle middag leer je de principes van Creatiecoaching.

Wil jij ook in vijf eenvoudige stappen naar geluk? Kom jezelf dan verrijken op 21 maart in Alkmaar. Kijk voor meer informatie op: www.hetwensenmagazijn.nl, op de Facebookpagina van Het Wensenmagazijn, of mail naar josje@hetwensenmagazijn.nl.

Link naar het interview met Jolanda:
http://www.hetwensenmagazijn.nl/jolanda-duineveld-het-hartverscheurende-verhaal-van-een-moeder-met-een-missie/


Link naar de details van de Voorjaars Special van Het Wensenmagazijn http://www.hetwensenmagazijn.nl/kom-op-21-maart-naar-de-voorjaars-special-van-het-wensenmagazijn/
Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)