Als het tegenzit The Secret

Alles kunnen hebben wat je hart begeert, alles bereiken in je leven zoals je het wilt. Het enige wat jij hiervoor moet doen, is het te vragen.


 Is het dan werkelijk zo simpel? Ja, dat is het zeker, zegt een steeds groter wordende groep mensen, afkomstig uit een breed scala van disciplines. Zij hebben allemaal The Law of Attraction (de Wet van Aantrekking) toegepast en ervaren.

De film "The Secret" kwam vorig jaar uit op internet. Een aantal mensen zijn hier aan het woord die vertellen hoe zij het leven naar eigen hand hebben weten te zetten, hoe zij een heftige ziekte te boven kwamen en zichzelf genezen hebben of bakken met geld verdienden. Niet door het toeval of hard werken, maar het gebruiken van de Wet van Aantrekking. Zij noemen deze wet de meest krachtige universele wet. Kort gezegd komt het er op neer dat je dat aantrekt in je leven waar jij je op focust. Bewust of onbewust, positief of negatief.

Is zij de enige, die het zo ervaart? En zo stuit zij op meer mensen die weten van the Law of Attraction, zelfs grootheden uit de geschiedenis wisten ervan, zoals Einstein, Martin Luther King, Winston Churchill en nog vele anderen. Haar zoektocht naar de waarheid brengt haar met meer mensen in contact die van The Secret weten.

Zo komen tijdens de film psychologen, filosofen, kwantumfysici, schrijvers en ondernemers aan het woord, die uitleggen hoe The Secret werkt en hoe iedereen het in zijn eigen leven kan gebruiken. Een ongelofelijk interessante film, die alles behalve saai is. Bij het zien van de interviews, voorbeelden en verhalen word je direct enthousiast en nieuwsgierig om de kracht van deze wet te gaan gebruiken. Het is een geheel nieuwe visie in je leven, een nieuwe manier van denken en toepassen.

Laat deze fascinerende informatie niet aan je voorbij gaan en geef jezelf dit mooie cadeau!


Een korte impressie van The Secret (A gift from the Secret)Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)