Creatief visualiseren The Secret

Maak een schilderij of collage met jouw bestelling aan het universum

In het universum is alles in overvloed aanwezig. Iedereen heeft de magnetische kracht in zich om het goede uit deze bron naar zich toe te trekken. Gewoon door de juiste gedachten en gevoelens uit te zenden. Hoe je dat doet wordt op een heldere en aanstekelijke manier uitgelegd in de film The Secret.

Je plaatst een bestelling door dankbaarheid te tonen voor de dingen die je nu al hebt, door je wensen te verwoorden of te visualiseren en door situaties en gedachten op te zoeken waar je gelukkig van wordt.

Met beelden en woorden druk je je diepste verlangens uit en trek je ze naar je toe. Een schilderij of een collage werkt als een magneet. 

We werken met 5 levensgebieden:

- geld en materiële zaken
- werk en carričre
- liefde en sociale omgeving
- gezondheid
- je Zelf: wie wil jij zijn?


De grootste kracht is plezier en enthousiasme. Samen gaan we deze gevoelens oproepen en, alsof we weer op de kleuterschool zitten, maakt ieder een ‘kunstwerk’ met alle dromen en wensen: een schilderij, een collage of een combinatie van die twee.

Hang het boven je bed of je bureau en het helpt om iedere keer de energie van overvloed en onbeperkte mogelijkheden op te roepen en te versterken. Het werk herinnert je voortdurend aan de dingen die je echt wilt.

Door deze workshop word je je ook bewust van beperkende overtuigingen en blokkades. Waarom twijfel je en geloof je niet in de uitkomst van je wens? Waarom ben je bang dat het je toch niet gaat lukken? Wil jij echt wat je zegt te willen of voldoe je aan de verwachtingen van anderen?

Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)