Hoe werkt The Secret?


Hoe kan je de Law of Attraction het beste voor je laten werken? Eigenlijk is het heel simpel, want veel heb je er niet voor nodig. Er zijn wel 3 punten die je in de gaten moet houden:
  • wat wil je precies?
  • je vertrouwt erop dat je vraag beantwoord zal worden
  • je krijgt wat je hebt gevraagd

En met deze drie punten in je achterhoofd, kan je verder met het creŽren van je eigen leven.

Je bedenkt heel precies wat je graag wilt hebben. Deze wens stuur je in gedachten op naar het universum en binnen afzienbare tijd wordt je bestelling afgeleverd. Deze wens kan alles omvatten, geld, geluk, liefde, spullen, het maakt niet uit. Door je deze denkwijze eigen te maken zullen problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen en je op kort termijn dat hebben wat je je gewenst hebt.

Wat wel heel belangrijk is dat je je wens zo argeloos mogelijk moet doen en ook direct weer moet vergeten, dus denk er niet te diep over na, slinger hem gewoon het universum in.

Natuurlijk komen er vragen in je op, want is het niet zo dat er ook wordt gezegd dat als je iets heel erg graag wilt, het juist van je af gaat?


Ja, dat klopt. Dat is iets wat ik ook altijd zeg. En het is ook zo. Alleen is het verschil met hoe je the Law of Attraction toepast. Als je niet echt gelooft in de toekomst van je wens, of je bent bang dat het niet lukt, dan zal twijfel en angst overheersen. In beide gevallen wordt je wens geblokkeerd. Daar zit het gevaar dan ook in want we bezitten heel erg veel negatieve gedachten en gevoelens.

Realiseer je dat je gedachten je leven bepalen, dat heeft een enorm effect. Je krijgt wat je gelooft, veel meer nog dan wat je denkt.

Daarom is het zo belangrijk dat je je wens visualiseert. Zie, voel, ruik, proef geniet van dat wat je wenst, ben er bij voorbaat al dankbaar voor. 

Met het visualiseren van je wens komen er vaak gedachten in je op dat je jezelf voor de gek houdt. Dit is je geest die zich probeert te verzetten tegen iets dat onnatuurlijk lijkt. Maar hier moet je op zo'n moment niet aan toegeven. Doe maar alsof, maar dan ook helemaal compleet. Fantaseer alles erbij zoals het moet zijn. Hoe je je voelt om bijvoorbeeld in je droomhuis te wonen. Sta in je huis met al je mooie meubels erin, neem de geur op die er hangt, de geluiden die je hoort. En ben er dankbaar voor dat je hier woont.

Geloof er in, dat is het geheim! Want met de juiste instelling zal het ook gebeuren.  Om je gedachten te versterken is het stappenplan misschien een fijn hulpmiddel. Zodat je je er beter op kan concentreren.

Geloof in jezelf en ontwerp je eigen toekomst!


Roy Martina legt beknopt uit wat The Secret is en hoe het werkt


Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)