The secret for kids

Voor ons volwassenen is The Secret al een hele nieuwe ervaring. Vaak hebben we het onbewust wel toegepast, maar nu worden we ons er steeds bewuster van. Wij hebben niet de voorsprong gehad dat onze ouders ons er mee hebben opgevoed. En velen hebben het op..


Het geven van Het Grote Geheim

Maar onze kinderen zijn de mensen van de toekomst en we willen ze het goede meegeven van het leven. Dus hoort daar dit grote geheim ook bij. Juist nu is het zo belangrijk het fenomeen dat al eeuwen oud is, te gebruiken tijdens het opvoeden. Voor kinderen betekent het dat ze zich gaan realiseren dat zij hun eigen werkelijkheid creŽren. Dat ze hun leven zelf in de hand hebben door hun gedachten.

Steeds meer wordt spiritualiteit belangrijk in onze maatschappij. Er wordt veel meer over gepraat. Dankzij de media, boeken en films komt het steeds meer in de aandacht en wordt het niet zo snel meer afgedaan als iets dat voorheen als 'zweverig' werd afgedaan.

Een voorsprong op ons

En omdat wij als ouders deze spirituele groei doormaken, is het een mooie combinatie dit te kunnen delen met onze kinderen. Ook al is het voor ons soms nog moeilijk, door onze kinderen het nu mee te geven hebben zij een voorsprong op ons. Zij zitten namelijk nog niet zo vastgeroest aan jarenlange ideeŽn en opvattingen zoals wij. Zij hebben nog niet zo'n grote emotionele rugzak mee te dragen en juist daardoor is het voor hun veel makkelijker te bevatten.

Eenvoud maakt het voor hen makkelijker

Ook zijn kinderen veel spiritueler en positiever en zijn veel simpeler in hun opvattingen. Zij pakken alles veel beter op en kunnen er ook veel makkelijker mee werken. Spelenderwijs zijn ze in staat meer te creŽren en te visualiseren dan wij. Daarom is het belangrijk om ze deze mogelijkheid aan te reiken. Zij zullen het zichzelf eigen maken en hier de rest van hun leven plezier en gemak van ondervinden.Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)