The Secret verhalen

The Miracle Man

De Amerikaan Morris E. Goodman stort neer met een vliegtuig en is tot aan zijn nek verlamd. Hij kan alleen nog knipperen met zijn ogen en artsen geven hem weinig hoop. Maar hij besluit.. "Voor de kerst kan ik weer lopen!" In gedachten ziet hij het voor zich, voelt bijna hoe zijn voeten over de grond schuifelen. Vlak voor Kerstmis stapt hij uit zijn rolstoel en zet hij zijn eerste voorzichtige stappen. Het is hem gelukt!

Van zwerfkind tot zakenman

John Assaraf werkt zich omhoog van zwerfkind tot zakenman. Als beginnend ondernemer verzamelt hij plaatjes van dingen die hij graag zou willen hebben, zoals een foto van een grote villa met zwembad en plakt die op zijn 'wensbord'. Hij denkt "Eens is dat mijn huis" en alleen al het idee maakt hem intens gelukkig. Jaren later komt hij bij het opruimen van verhuisdozen zijn oude wensbord tegen en ontdekt dat zijn zojuist gekochte huis de villa is van de foto's.

Heb jij ook een "Secret" ervaring, die je graag met ons deelt? Stuur ons jouw verhaal met foto, zodat wij het kunnen plaatsen.. info@goodfeeling.nlDisclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)