Uitslag stress test

 

Stress komt niet echt in jouw woordenboek voor. Dat wil niet zeggen dat je jezelf nergens druk overmaakt, maar over het algemeen weet je goed te doseren en begrijp je goed dat er nog meer dingen in het leven zijn als werk, geld en carrière. Probeer dit echt vol te houden en laat je niet verleiden tot levensstijlen die enkel en alleen gewin tot doel hebben. Als je dat doet zul je zeker waardevolle dingen verliezen.

 

 

 

U heeft duidelijk last van stress, waardoor uitputting een gevolg kan zijn. U slaagt er zelden in regelmatig even te pauzeren en op adem te komen. Zorg dat u voldoende vrije tijd voor uzelf heeft en luister naar de stresssignalen van uw lcihaam. Neem tekens van slaap- of concetratiegebrek serieus, laat het niet te lang aanslepen!

 

 

 

 

U bent zeker gestresst. Zonder dat u het merkt vinden er lichamelijk en geestlijke stressreacties in uw lichaam plaats. Dat kan door gevoel van uitputting, maagpijnen, gevoel van onwelzijn of concentratiegebrek zijn. U moet dringend maatregelen nemen om deze stresssymptomen af te remmen en de negatieve uitwerking op uw lichamelijke en geestelijke prestaties te vermindren. Wacht hier niet te lang mee!

 

 Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)