Walnoten

Het is al definitief vastgesteld dat walnoten zeer rijk zijn aan vitaminen en mineralen. Je weet vast wel dat ze van zichzelf al lekker smaken, vooral als je ze zelf kan pellen. Je moet ze maar eens eten in combinatie met bruinbrood en vers geperst druivensap. Natuurlijk mag een andere verse sap ook.

Walnoten hebben een paar goede geneeskrachtige eigenschappen, vooral voor mensen met stofwisselingsstoornissen of verstopping kunnen hier hun voordeel mee doen. Het zijn vaak de walnoten die de darmfunctie weer (kunnen) stimuleren.

Verder hebben zij een krachtige werking op de lever. Mensen die geen vet meer verdragen kunnen matig van de walnoot gebruik maken zonder er last van te krijgen. Waarom eten we eigenlijk alleen op feestdagen walnoten en niet het hele jaar door..

Disclaimer GoodFeeling.nl

GoodFeeling.nl publiceert met de grootste zorgvuldigheid positieve informatie ten behoeve van de algehele gezondheid. Altijd preventief en nooit diagnostisch.

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten kun je het best contact opnemen met een specialist of je huisarts. (redactie GoodFeeling.nl)