fbpx
De sleutel tot moeiteloos manifesteren - Esther Hicks

De Sleutel Tot Moeiteloos Manifesteren – Esther Hicks


8 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
8 keer gelezen sinds

0
(0)

Schrijf je in voor mijn mailinglijst en ontvang een gratis exemplaar van mijn eBook De Manifestatie Mindset.

In het drukke leven van alledag vergeten we soms dat er een magische plek bestaat waar al onze wensen en verlangens samenkomen. Deze plek wordt de Vortex van Creatie genoemd. Het is geen ver, onbereikbaar oord, maar een energetische ruimte die altijd binnen handbereik is.

Je Eigen Vortex Betreden

Stel, iemand merkt op dat er weinig verandert in je leven. In plaats van je hierdoor te laten ontmoedigen, kun je met een glimlach antwoorden: “Dat komt omdat de echte veranderingen van binnenuit beginnen.” Het gaat er niet om wat anderen zien, maar hoe jij je voelt en je afstemt op de energie van je diepste verlangens. In de Vortex vind je alles wat je bent en alles wat je wilt worden.

Moeiteloos Leven

Buiten de Vortex kan het leven zwaar aanvoelen. We steken veel energie in woorden en daden, in een poging ons leven vorm te geven. Maar het echte werk gebeurt op energetisch niveau, niet door fysieke actie alleen. Wanneer je afgestemd bent op de Vortex, wordt het leven lichter en vreugdevoller.

Zelfzorg: De Sleutel tot Harmonie

Soms word je misschien als egoïstisch bestempeld wanneer je kiest voor wat goed voelt voor jou. Maar deze vorm van zelfzorg is in werkelijkheid niets anders dan het afstemmen op je ware zelf. Het gaat erom dat je je verbindt met je innerlijke bron van positieve energie, gezondheid en vitaliteit. Zelfzorg betekent simpelweg dat je bereid bent om te luisteren naar wat jou goed doet.

De Wet van Aantrekking in Actie

De Wet van Aantrekking is altijd werkzaam. Terwijl je door het leven navigeert en ontdekt wat je wel en niet wilt, verzamel je verlangens in je persoonlijke Vortex. Alles wat je wenst, bestaat al op energetisch niveau in deze ruimte. Je kunt het ontvangen door je gedachten bewust te sturen. Wanneer je piekert of klaagt, blijf je buiten de Vortex. Maar als je ervoor kiest om je goed te voelen, kom je in harmonie met je diepste verlangens.

Bewust Creëren

Veel mensen laten hun realiteit ontstaan door simpelweg te reageren op wat er om hen heen gebeurt. Ze laten de buitenwereld hun gedachten en emoties bepalen. De kunst van bewust creëren is om zelf de regie te nemen over je gedachten en je niet mee te laten slepen door omstandigheden.

De Essentie van de Vortex

De Vortex is een energetische staat van zijn, de plek waar al je dromen en hoop samenkomen. Het is pure positieve energie en de bron van welzijn. Hoewel je het misschien niet kunt zien, kun je het zeker voelen. Alles wat je ervaart, geeft je informatie over hoe dicht je bij deze Vortex bent. Frustratie betekent afstand, hoop betekent dat je op het punt staat er binnen te gaan.

De Nachtelijke Reset

Elke nacht als je slaapt, betreed je automatisch de Vortex. Je wordt echter wakker in de gemoedstoestand waarin je naar bed ging. Daarom is het zo belangrijk om met een positieve intentie in slaap te vallen. Dit maakt het makkelijker om in een goede stemming wakker te worden.

Conclusie

Het begrijpen van de Vortex en het belang van energetische afstemming is de sleutel tot het manifesteren van je wensen. In plaats van te vertrouwen op alleen fysieke actie en de goedkeuring van anderen, gaat het erom jezelf af te stemmen op wie je werkelijk bent.

Door je eigen vreugde en welzijn voorop te stellen, geef je ook anderen een waardevol geschenk. Wanneer je eenmaal de Vortex begrijpt en ernaar streeft om bewust in deze energie te leven, zal je leven moeiteloos overvloedig en vreugdevol worden.

Veelgestelde Vragen

Wat is de Vortex?

De Vortex is een vibrationale ruimte waar al je verlangens en dromen zijn verzameld. Het is de plaats waar je je afstemt op alles wat je wenst.

Hoe kom ik in de Vortex?

Je komt in de Vortex door je te concentreren op gedachten en gevoelens die goed aanvoelen, en weerstand en negativiteit los te laten.

Wat is vibrationale uitlijning?

Vibrationale uitlijning betekent dat je gedachten en gevoelens overeenkomen met wat je echt wilt. Het is het proces van jezelf afstemmen op de frequentie van je verlangens.

Waarom noemen mensen het egoïstisch om jezelf te plezieren?

Mensen noemen het vaak egoïstisch omdat ze geloven dat je anderen zou moeten behagen. Maar ware vreugde komt van binnenuit, en als je jezelf gelukkig maakt, breng je ook positiviteit naar de wereld.

Hoe kan ik mijn vibratie verhogen?

Je kunt je vibratie verhogen door je te concentreren op positieve gedachten, dankbaarheid te beoefenen en je bewust te worden van hoe je je voelt. Dit helpt je om dichter bij de Vortex te komen​.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Ben jij de eerste dit bericht waardeert?

Fact checking: Nick Haenen, Spelling en grammatica: Sofie Janssen

Fact checking: Nick Haenen
&
Spelling en grammatica: 
Sofie Janssen

Image Not Found
Image Not Found

Persoonlijkheidstesten

Inclusiviteit Test
Doe de ADHD test
Libido Test Voor Mannen
Sigma man Test
Image Not Found